Leírás
Ki tudna ellenállni egy szaftos és ízletes marha menünek? Gazdag ízvilága mellett a marhahús magas fehérjetartalmú, ásványi anyagokban ( kálium, nátrium, magnézium ) és B vitaminban gazdag étel!
Összetevők és adagolás
Összetevők: 100% marha ( 65% izomhús: marhahús, marhaszív; 20% szervhús: marhapacal, marhavese, marha lép, marhatüdő, marhamáj; 15% csont: marhacsont)
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 15,8%, Nyerszsír 15,2%, Nyersrost 2,9%, Nyershamu 1,3%, Kalcium 0,2%, Foszfor 0,2%, Nedvesség 67,1%. Energiatartalom: 200 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
A-vitamin: 27163 IE/kg,
D3-vitamin: 328 IE/kg,
B1-vitamin: 3,9 mg/kg,
B2-vitamin: 5,9 mg/kg,
B3-vitamin: 85 mg/kg,
B6-vitamin: 3,5 mg /kg
B12-vitamin: 140,0 µg/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként.
A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket. Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható.
Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!