Leírás
Kizárólag BIO gazdálkodásból származó friss húst, zöldséget és gyümölcsöket dolgozunk fel, amelyeket kontrollált, alacsony hőmérsékleten párolunk készre az értékes tápanyagok és ízek megőrzéséért.TUDTAD?
A kutyád ragadozó emésztőrendszere legkönnyebben a húst tudja hasznosítani. Ezért készülnek a Farkaskonyha párolt menüi is >70% húsból, a méltán népszerű BARF (biológiailag megfelelő nyers étrend) irányelvei szerint.
A fehérje megfelelő mennyiségén túl kiemelten fontos a bevitt fehérje minősége is - ezért készíttetjük a menüinket biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó húsból, vagy vadhúsból . A bio zöldségek és gyümölcsök hozzájárulnak az immunrendszer egészségéhez, a bennük lévő rostok pedig tovább fokozzák az emészthetőséget . A hidegen sajtolt olaj, amivel nyakon öntjük, az egészséges Omega 3 zsíravakat biztosítja
1 menü = 1 fehérje
Ideális
- allergiás kutyáknak
- eliminációs diétához
100% természet garancia: nincsenek fölösleges töltelékanyagok, sem tartósítószerek, ízfokozók - csak az kerül bele, amire szükség van egy teljes értékű menüben.
Összetevők és adagolás
AJÁNLOTT NAPI ADAG:
|
< 5 kg |
5-10 kg |
10-25 kg |
25 kg + |
||
< 4 hónap |
~ 150-375 g |
~ 375-640 g |
~ 640-900 g |
~ 900 g+ |
||
4 - 9 hónap |
~ 150-330 g |
~ 330-480 g |
~ 480-750 g |
~ 750 g+ |
||
9 - 12 hónap |
~ 100-250 g |
~ 250-400 g |
~ 400-600 g |
~ 600 g+ |
TÁROLÁS: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárold.
ÖSSZETEVŐK: 71,3% bio libahús (libamell, nyak, szív, máj, csontos részek), 7,5% bio spenót, 7,5% bio burgonya, 1% bio fekete szeder, bio áfonya, bio feketeribizli, 1% bio lenmagolaj, 0,5% bio kókuszpehely, 0,05% bio Ascophyllum nodosum (barna alga)
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyersfehérje 11,13%, nyersolajok és zsírok 9,59%, nyershamu 2,69%, nyersrost 0,46%, nedvességtartalom: 74,00%, kcal: 138,20 kcal/100g