Leírás
Két nagyszerű hús kombinációja ez a menü, mellyel biztosan elnyered kedvenced tetszését!
A marhahús magas fehérjetartalmú, ásványi anyagokban (kálium, nátrium, magnézium) és B vitaminban gazdag étel. A csirkehús alacsony kalóriatartalmú, kiváló fehérjeforrás, továbbá B6 és B3 vitaminban gazdag. A menüben található vitaminok magukból a húsokból, belsőségekből származnak, ezáltal könnyen felszívódnak, magasabb a biológiai értékük és megfelelően hasznosulnak.
Összetevők és adagolás
Összetevők: 60% marha, 40% csirke (65% izomhús: csirkehús, marhahús, marhaszív; 20% szervhús: marhapacal, marhavese, marhatüdő, marha lép, marhamáj; 15% csont: csontos csirke )
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 16,2%, Nyerszsír 12,9%, Nyersrost 1,1%, Nyershamu 2,1%, Kalcium 0,6%, Foszfor 0,5%, Nedvesség 68,3% Energiatartalom: 181 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
A-vitamin: 51439 NE/kg
D3-vitamin: 492 NE/kg
B1-vitamin: 2,2 mg/kg
B2-vitamin: 11,3 mg/kg
B3-vitamin: 124 mg/kg
Pantoténsav: 36 mg/kg
B6-vitamin: 4,1 mg/kg
B11-vitamin: 791 µg/kg
B12-vitamin: 143,3 µg/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként.
A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket. Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható.
Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!