Leírás
A csirkehús alacsony kalóriatartalmú, kiváló fehérjeforrás, továbbá B6 és B3 vitaminban gazdag . Mi lehetne jobb kombinációja, mint az Omega3-ban gazdag angolna és lazac?!
Összetevők és adagolás
Összetevők: 65% csirke, 20% angolna, 15% lazac ( 65% izomhús: csirkehús, lazac, angolna; 20% szervhús: csirke gyomor, csirke szív, csirkemáj; 15% csont: csontos csirke )
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 15,5%, Nyerszsír 17,2%, Nyersrost 0,6% Nyershamu 3,0%, Kalcium 0,8%, Foszfor 0,5%, Nedvesség 64,3%. Energiatartalom: 217 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
A-vitamin: 21606 NE/kg
D3-vitamin: <100 NE/kg
B1-vitamin: 1,4 mg/kg
B2-vitamin: 5,3 mg/kg
B3-vitamin: 96 mg/kg
B5-vitamin: 31 mg/kg
B6-vitamin : 4,8 mg/kg
B11-vitamin: 1211 µg/kg
B12-vitamin: <5 µg/kg.
Omega 3: 42 g/kg
Omega 6: 171 g/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként. A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket. Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható.
Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!