Leírás
Öt nagyszerű állat kombinációja: marha, kacsa, pulyka, lazac és angolna.
A húsokból és belsőségekből származó természetes vitamintartalom mellett a hal gondoskodik a megfelelő Omega 3 és D vitamin arányról.
Összetevők és adagolás
Összetevők: 45% marha, 15% kacsa, 20% pulyka, 10% lazac, 10% angolna. ( 65% izomhús: marhahús, marhaszív, pulyka, lazac, angolna; 20% szervhús: marhapacal, marhavese, marha lép, marhatüdő, marhamáj, kacsaszív, kacsa vese; 15% csont: csontos kacsa, csontos pulyka )
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 14,3%, Nyerszsír 20,4%, Nyersrost 2,3% Nyershamu 2,6%, Kalcium 1,0%, Foszfor 0,6%, Nedvesség 61,6%. Energiatartalom: 241 kCal/ 100 gramm
Fagyasztás utáni természetes vitamintartalom:
A-vitamin: 27891 NE/kg
D3-vitamin: 1293 NE/kg
B1-vitamin: 1,4 mg/kg
B2-vitamin: 4,2 mg/kg
3-vitamin: 84 mg/kg
B5-vitamin: <10 mg/kg
B6-vitamin : 5,1 mg/kg
11-vitamin: 3956 µg/kg
B12-vitamin: 93,2 µg/kg
Omega 3 zsírsavak: 46 g/kg
Omega 6 zsírsavak: 100 g/kg
Adagolás: naponta 20-30 gramm testtömegkilogrammonként.
A változatos étrend érdekében kombináld a különböző menüket. Fagyasztva tárolandó. Olvadás után tálalható. Hűtőben felengedve 2-3 napig tárolható.
Állateledel, emberi fogyasztásra nem alkalmas!